İZMİR / KARABURUN - Karaburun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

İlimiz Torbalı ilçesinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasına katıldık.

Ekm

Öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz çevrimiçi blok tabanlı kodlama etkinliğimiz.

Mrt

Ülkemizde 6 Şubat 2023 te meydana gelen depremlerin ilk gününden itibaren her türlü göreve hazır olduğunu beyan eden, Çantasını hazırlayıp heyecanla bekleyen, görev çıktığında hiç düşünmeden yollara düşen deprem kahramanlarımızı karşıladık. Tüm personel ve öğrencilerle birlikte bahçede yaptığımız törende alkışlar eşliğinde teşekkür belgeleri verildi ve konuşmalar yapıldı.. Bu örnek davranışları nedeni ile Müdür Yardımcımız Mehmet MİNTAŞ, İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Mehmet DUMANLI, Matematik Öğretmenimiz Akın BEŞİKTAŞ, Uygulama (Niyaz) Camii İmamımız Muhammed SANDALLI ve Ardıç Camii İmamımız Zekeriya ÇELİK hocalarımıza şükranlarımızı sunarız.

Ock

İzmir, Okul sporları Yıldız Erkekler Serbest Güreş müsabakalarına okulumuz adına katılan öğrencilerimiz; 52 kiloda Batuhan SARITAŞ il birincisi, 57 Kiloda Alperen SARITAŞ il ikincisi olarak bölge finallerine katılmaya hak kazandılar. Çocuklarımızı ve onları yetiştiren velilerini, öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

12/07/2019 tarihli ve 30829 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmeliği'nce Okulumuzda Sıfır Atık Yönetim Sistemi'ni kurularak Sıfır Atık Belgesi'ni almaya hak kazandık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.