İZMİR / KARABURUN - Karaburun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Karaburun Anadolu İmam Hatip Lisesi

114. sokak No 1
Vizyon
Düşünen, kendine güvenen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygı gösteren öğrenciler yetiştirerek tercih edilebilen kurum olmaktır.
Misyon
Eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren bir Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, birbirlerine saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirmek suretiyle, çevreyi değiştirmek ve topyekûn değişimi sağlamaktır.
Başarılar
Kalite Takip sistemi Kapsamında her ay 6 tane etkinlik yapılmakta olup 2021 üniversiteye yerleştirme oranımız % 33 tür.
08:30-----16:05
Ulaşım
İzmir-Üçkuyular´dan hareket eden Karaburun-İzmir dolmuşları ile Mordoğan´a ulaşılabilmektedir.
Ücretsiz Servisler Bulunmaktadır.
Mordoğan Merkez Mahallesi
Okulumuz Karaburun İlçe Merkezine 20 km, İzmir´e 85 km. uzaklıktadır.
TYT % 70 AYT % 33
AYT % 33
Sportif Etkinlikler
Bocce , Okçuluk, Futbol, Voleybol, Basketbol, Kros, Uzun Atlama, Taekwondo,Güreş
Bilimsel Etkinlikler
Robotik Kodlama Atölyesi Kurulmuş olup, 3D yazıcı ile bilişimle üretim ve Tübitak 4006 çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
ERASMUS + K2 Projesi hazırlanmıştır
Diğer Hususlar
Okulumuzda Çağdaş, bilimsel ve milli manevi değerlere uygun eğitim verilmekte olup sosyal,sportif faaliyetlerle içerik zenginleştirilmektedir.